FÖRSVIN INTE

Sitter i skolan och skriver min praktikrapport nu är den klar och en sak är säker jag är inte klar än med mina hundra jävla övningar måste prata med lena sen om jag kan skriva uppsatas på allt i stället skulle vara så mycker lättare för mig att göra klart allt sjuk än och kommer nog fortsätta att vara det.

Igår så hade jag i alla fall ett allvarligt snak med Jens för att han har gjort så mycket nu så ger honom en sista chans. Även om jag älskar honnom så försvinner känslorna mer och mer. TYVÄRR

Nu ska jag äta e fett h8ndrig som vanligt är det väl troligen fisk.









Hoppas du inte försvinner klarar mig inte utan dig


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

COOL BRUD




Fan vad cool man var när man var liten. Här hjälper jag pappa är typ 1,5 år de ni när ni kunde knapt gå så höll jag på med bilar. HIHI

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELG

Då börjar helgen närma sig sitt slut
Jag sitter här nu och kl är tjugo i ett.
Börjar två så snart ska jag gå ner på stan och möta upp min handledare handla och sen så ska jag och en på boendet baka.
Vi ska baka kärleks mums. Det blir mums.
Sen i kväll kommer älskling och hämtar mig ska bli skönt så behöver jag inte gå hem. Kommer annars ta en fruktansvärd tid:(
Mamma har just satt deg så snart luktar det nybakt bröd.

Men ska ta en sväng ut på balkongen nu och röka
 PUSS PUSS


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka

Då är man tillbaka i rutan igen med ett lite kort inlägg. Inget internet än men sitter på helenas data efter att ha tagit ut lite papper. hoppas på att vi får internet snart så jag kan bli bättre på att skriva.


Så nu är lovet slut men har haft lov i två vecker har faktiskt varit sjuk en med de var inte kul. har fått jobb och har fått min första jobb dag 23 maj min namnsdag och det är röd dag två dubbelt mycket pengar kommer det bli:)
Nu har mamma kommit ut från toan och Rufus har lagt sig ner så det är väl bara att gå nu när alla känner sig lugna igen.


Puss på er alla och kyss till Jens min prins    

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()